top of page

Registrering som kunde

Å bli kunde

For å kunne handle på gallerih2.no, må du være registrert kunde. Dette kan du gjøre som del av transaksjonen etter du har valgt vare til din handlekurv og skal betale, eller du kan registrere deg i forkant. Som registrert kunde får du mulighet til å motta vår kundeinformasjon hver måned, med spesialtilbud og informasjon om aktiviteter. Å være registrert kunde er gratis, og påfører deg ikke informasjon og markedsføring du ikke ønsker.

Bli medlem

Registreringsskjemaet er helt enkelt - klikk "Log in" i topmenyen, og du får valg om å bruke din innlogging fra Facebook/Google/E-post. Gjør ditt valg, og du har sendt en forespørsel til Galleri H2 om kundemedlemsskap. Vi har måtte iverksette godkjenning grunnet "robotregistering" fra uønskede. Dette er med på å kvalitetssikre våre kundelister.

 

Ved videre kjøp og aktiviteter, vil du bli bedt om å registrere nødvendig informasjon for ivaretakelse av våre forpliktelser og dine rettigheter som kunde. Betalings- og leveringsmåte velger du når du gjennomfører et kjøp. Når du er registrert som kunde, slipper du å fylle inn flere skjemaer. 

Brukernavn og passord

Alle opplysninger registreres sikret med ditt brukernavn og passord, og er ikke tilgjengelige for andre. Neste gang du handler på gallerih2.no, logger du deg inn med ditt brukernavn og passord. Da vet vi hvem du er og hvor vi skal sende det du kjøper. Har du glemt ditt passord, se innloggingsfelt. Når du er registrert som kunde, får du din egen personlige medlemsside.

 

Er det noe du lurer på - kontakter du oss bare på vårt kontaktskjema eller på e-post: post@gallerih2.no

Galleri H2

bottom of page