top of page

Rammer

I nettgalleriet selges bilder med og uten ramme. Galleri H2 har et utvalg av rammer, og lager i noen tilfeller også spesialtilpassede rammer.

Under ser du et utvalg av de rammene som tilbys. Det betyr også at jeg kan tilby ytterligere utførelser for at verket skal fungere best mulig der du ønsker bildet. Ta kontakt om dine ønsker i kontaktskjema eller på e-post post@gallerih2.no.

Edsbyen Sort 1.JPG

Fotoramme sort

En kvalitetsramme i ekte ayostre. Rammen er malt i svart med en matt finish som gir den et moderne utseende, noe som fremhever den firkantede profilen. Rammelisten er 13 mm bred og rammen føles slank og nøytral, men samtidig solid og stabil.

 

Leveres med normalt glass og i ønsket størrelse. Pris på forespørsel.

Edsbyen-Hvit-1.JPG

Fotoramme hvit

En kvalitetsramme i ekte ayostre. Rammen er malt hvit med en matt finish som gir den et moderne utseende, noe som fremhever den firkantede profilen. Rammelisten er 13 mm bred og rammen føles slank og nøytral, men samtidig solid og stabil.

 

Leveres med normalt glass og i ønsket størrelse. Pris på forespørsel.

Edsbyen Eik 1.JPG

Fotoramme eik

En kvalitetsramme i ekte eikefiner. Rammen er i matt finish som gir den et moderne utseende, noe som fremhever den firkantede profilen. Rammelisten er 13 mm bred og rammen føles slank og nøytral, men samtidig solid og stabil.

 

Leveres med normalt glass og i ønsket størrelse. Pris på forespørsel.

Skyggerammer.jpg

Skyggerammer

Rammen egnet seg for bilder festet på blindrammer slik som lerretsbilder. Vi leverer i alle farger, men har standard på lager sort, hvit og eik.

 

Rammen er av tysk kvalitet og profilens høyde ut fra vegg er 33 mm. En virkelig flott ramme som benyttes mye på H2 sine bilder.

Leveres uten glass, men i ønsket størrelse.

Pris på forespørsel.

Passepartout-utvalg.jpg

Passepartout

Et godt tilpasset passepartout beskytter og løfter bildet i rammen. H2 benyttet kun syrefrie passepartout som sikrer varig lagring og farge. Vi setter opp aktuelle alternativer for deg, og viser deg alternativene før endelig valg av uttrykk. Det gir et proft og elegant uttrykk.

Pris på forespørsel.

Plakatoppheng.JPG

Plakatoppheng

Standard plakatoppheng i sort og hvitt selges i tilpasset størrelse ved kjøp av posters. Oppheng selges separat.

Pris på forespørsel.

bottom of page