top of page

Papir- og lerret

Valg av papir/lerret er svært viktig for hvordan bilder fremstår på trykk. God kunnskap om ulike papirtyper og om printprosessen er derfor helt avgjørende for at endelig resultat skal bli som man ønsker. Under ser du en beskrivelse av de mest benyttede papirtypene. Flere papirtyper er i bruk, så har du andre ønsker, så kan jeg levere.

HM Art Canvas Smooth.JPG

Hahnemühle Art Canvas Smooth

Dette er et matt lerret laget av en miks av polyester og bomull. Lerretet er naturhvitt, uten blekemidler. Det har en lett tekstur som gjør fargene fremtredende og levende. Sort blir spesielt godt ivaretatt. Art canvas smooth imøtekommer de høyeste krav til aldringsbestandighet. Det er fleksibelt og egner seg godt for montering på blindramme.

HM Fine Art Baryta 325.JPG

Hahnemühle FineArt Baryta

Papiret er laget av 100 % alfa-cellulose og har en grov og glossy overflate. Papiret egner seg godt til både sort/hvitt og farger, og har høy fargegjengivelse. Det her en klar struktur som gir bildene er myk følelse av dypde. Papiret gir svært høy kvalitet og er syrefritt og aldringsbestandig.

HM Photo Rag Maetallic 340.JPG

Hannemüle Photo Rag Metallic

Papiret er laget av 100 % bomull og er naturlig hvitt. Papiret har en metallisk overflate som løfter motivene ekstra.

Inneholder ingen optiske blekemidler. Papiret har et høyglansbelegg som gir fremragende resultater. ISO 9706 kompatibel.

Epson Premium Canvas 2.JPG

Epson Premium Canvas Satin

Et lerret laget av en polyester- og bomullsblanding som skaper en strukturert glanset overflate med en fantastisk fargegjengivelse. Egner seg til portretter og kunstproduksjoner. Oppfyller alle profesjonelle krav og har lang levetid.

HM Photo Silk Baryta 310.JPG

Hanemühle Photo Silk Baryta

Et hvitt silkeglanset barytapapir som gir inntrykk av et tradisjonelt fotopapir. Det unike bariumsulfatbelegget sikrer et ekstraordinært bilderesultat med et veldig stort fargespekter. ISO 9706 kompatibel.

Canson Museum Pro Art.JPG

Canson Museum Pro Canvas

Et lerret laget av 100 % bomull, med mindre struktur. Gir flotte kunstproduksjoner og er fri for OBA. Kan godt etterbehandles og vil bevare din kunst i evigheter.

bottom of page