GALLERI H2

19.01.026 Vinterlys.jpg
Om Galleri H2

- Kunstfotografi til store og små rom.

- Spesialtilpasset kunst etter dine ønsker.

Galleri H2 er et lokalt galleri i Sørum, midt mellom Oslo og Gardermoen. Galleriet presenterer lokal fotokunst gjennom eget nettgalleri og under publiserte arrangementer. Ønsker du å se bilder og kunstverk, kan det avtales fremvisning ved å ta kontakt direkte.

 

Galleri H2 har i tillegg til ferdige verk, anledning til å montere bilder i ulike formater og materialer for profilering, dekorasjon og på produkter. Det er bare å ta kontakt for å finne mulighetene.

Kunstner

Henning Harsem - Alias: H2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktivt utøvende fotograf og fotokunstner fra Sørum, som er spesielt glad i naturen som tema. Som fotograf har han utviklet seg gjennom 40 år, og jobber i dag både med fotografering, fineart og DGA. Han produserer de fleste bilder og print fra A til Å selv, men benytter også anerkjente leverandører til sine arbeider. Han er en av få som reproduserer og printer kunst som giclèe. Alt arbeid skjer på anerkjent profesjonelt utstyr med topp resultat. 

 

Engasjement

Henning vet hvordan demens påvirker, og brenner derfor for å støtte forskning på demens. Galleri H2 gir derfor hvert år 5 % av alt sitt kunstsalg til Nasjonalforeningen for folkehelsen til forskning.

HH.jpg