top of page

Materiale - media

I nettgalleriet foreligger bildene bare i noen anbefalte størrelser og materialer, men på forespørsel kan de fleste bildene tilbys i andre størrelser og materialer. Under ser du et utvalg av de materialer som tilbys. Ta kontakt med meg om dine ønsker i kontaktskjema eller på e-post post@gallerih2.no.

20.01.035 Bjørkeveggen på Årnestangen.jp

Premium fotopapir

Posters trykkes på 180 eller 230 grams spesialpapir som egner seg godt for plakatoppheng eller for innramming. Dette er ikke garantert lagringsbestandig. Levers på rull uten oppheng. 

Lerret.JPG

Kunstlerret

Lerretsbilder har en blindramme med oppspent lerret. H2 benytter flere typer lerret avhengig av ønsket uttrykk. Dette sikrer høy kvalitet og beste uttrykk i hvert bilde. Leveres med oppheng.

Lerret kan også leveres med skyggeramme på forespørsel.

Acryl.JPG

Akryl

Et foto monteres bak et akrylglass, som fremhever bildet helt særegent, nesten litt tredimensjonalt. Benyttes ofte på bilder med klare farger.

Egner seg godt i moderne miljøer.

Giclee Fine Art.JPG

Giclèe fine art

Giclèe er høyeste kvalitet av print, som sikrer museumskvalitet. Det benyttes syrefritt og aldringsbestandig spesialpapir/-lerret, samt høyeste kvalitet på blekk. Leveres på rull, klart for innramming eller oppheng med plakatoppheng.

Aluminium.JPG

Aluminium

Aluminium har en utrolig flott effekt på mange bilder, og fungerer godt i mange miljøer. Aluminium er lett, stabilt og svært holdbart, og egner seg like godt i personlige hjem som på større verk for offentlige rom.

19-03 Bingsfoss - H2.JPG

Galleritrykk

Direkte trykk på akrylglass, med aluminiumsforsterkning. Disse verkene har en meget god kvalitet, og fremhever bildene helt spesielt.

bottom of page